#2 Your weekly coffee brew - (17 - 24 ianuarie)
Savurăm cafele din toată lumea, ieșim la evenimente și avem locuri cool unde să bei o cafea bună. Adică, ai primit pe mail the weekly coffee brew...
Hello, hello
În călătoria noastră în lumea cafelei, ajungem în Italia, pentru un espresso romano, care poate să te facă să te simți ca într-o vacanță la Roma.
Avem și o rețetă de cookies cu portocale, dar și recomandările de locuri cool unde poți să bei o cafea de specialitate, plus câteva evenimente pe care ar fi păcat să le ratezi.
Atenție, acest newsletter se savurează obligatoriu la o cafea… 🤗
📌 Am fost acolo și mi-a plăcut: Temple of Brewzeus (București)
Locul perfect nu exi…. Dacă îți plac cafeaua de specialitate, pâinea proaspătă și berea artizanală atunci mergi la Temple of Brewzeus. O să înțelegi acolo și care-i treaba cu pâinea și berea.
Pentru mine, 2024 s-a terminat făcând liste. Liste de locuri cu cafea bună în care trebuie neapărat să ajung și asta cât mai repede posibil. Temple of Brewzeus era pe lista cu cafenele din București, dar am ajuns aici întâmplător, căutând de fapt ceva bun de mâncare. Să-ți povestesc.
Mie îmi place mult pâinea proaspătă, iar dacă mai pun lângă și niște unt cu sare și puțin ulei de măsline, parcă ziua se colorează altfel. Și cum mirosul de pâine proaspătă se răspândește repede în oraș, mi-a trecut pe la ureche mi s-au afișat pe feed-ul de instagram niște poze cu pâine. Pâine goală cu unt.
Evident, am pus stop la tot ce făceam și am plecat direct spre locul cu pricina. Că așa se și numește. Pâine goală. Iar când am ajuns acolo, zici că l-am prins pe brewZEUS de picior. În același loc aveam și pâinea și cafeaua. Și asta nu e tot, așa cum spune neamțul din mine: „Aller guten Dinge sind drei”.
Adică ai de fapt trei motive să vii și tu până aici, pentru că în afară de cafea de specialitate la Temple of Brewzeus, pâine artizanală cu maia cu diverse bunătățuri la Pâine goală, mai găsești și bere artizanală la Ironic Taproom. Da, da, sunt toate în același loc.
Acum, că ai înțeles cum am ajuns la cafeneaua Temple of Brewzeus, sper că nu te-a luat pofta și mai apuci să citești ce o să-ți povestesc despre experiența la cafea. Pentru că urmează și povestea de la Pâine goală, aici pe Urban Adventures, dar am zis că e obligatoriu să mai fac o vizită pentru că vreau să degust și platourile cu mezeluri și brânzeturi, indisponibile la prima vizită.
Dar mai întâi să-ți spun de ce aveam Temple of Brewzeus pe listă. Brewzeus este o cafea de specialitate în care și-a băgat mâna curatoriată de Mihai Panfil, fondator Origo. Prima oară i-am întâlnit la Slow Coffee Festival unde am încercat capsulele lor cu cafea de specialitate chiar pe un aparat Morning. Am plecat de acolo și cu capsule și cu două – trei pungi de cafea.
Ne-am împrietenit și mai tare la Coffeeast, apropo vezi că e iarăși festivalul între 4 și 6 aprilie la Hala Laminor, iar când au zis că-și deschid și coffee shop în București am zis repede un Zeus ajută. Probabil tot el și-a băgat coada „fulgerele” și așa am ajuns mai repede decât mi-am propus la Temple of Brewzeus.
Ei despre ei spun că „primul coffee shop Brewzeus este un templu contemporan al cafelei, construit cu umor și bună dispoziție. Fără complicații.” Ceea ce s-ar putea să nu fie chiar adevărat, la partea cu fără complicații mă refer.
Nu de alta, dar vii dimineața la o cafea aici, te lungești la niște pâine goală la prânz și termini cu bere artizanală undeva spre miezul nopții. Acum, tu știi dacă ai sa nu complicații când ajungi seara târziu acasă.
Găsești Temple of Brewzeus în strada Domnița Anastasia, la numărul 4. De aici și confuzia mea, pentru că Pâine Goală apare pe strada Ion Brezoianu, la numărul 10. Doar să știi și tu că sunt în același loc.
Pe râșniță am găsit Santa Brewzeus, blendul lor de Crăciun, așa că m-am bucurat de parcă tocmai mi-ar fi făcut Moșul cadou un aparat de cafea Morning. Nu mi-a făcut de Crăciun, dar sunt sigur că tot așa m-aș fi bucurat. I-am scris și iepurașului. Vedem.
Un blend cu 3 origini: Guatemala, pentru textura catifelată și cremoasă, Brazilia pentru notele de ciocolată fără de care sărbătorile de iarnă nu au farmec, iar Etiopia vine cu caracterul siropos, fructat. Adică ai o cafea ca o vacanță, cu note de stafide, curmale, ciocolată și nuci macadamia.
Espresso, cortado și cappuccino a fost comanda mea pentru barista pentru că voiam să mă bucur de această cafea inclusiv în combinații pe bază de lapte. A fost fix o cafea care m-a făcut să cânt în gând „It’s beginning to look a lot like Christmas”…. și să regret puțin că aceste zile au trecut atât de repede.
Așa cum îți spuneam, croissantele și alte chestii care merg la cafea le găsești la Pâine goală, mereu proaspăt coapte. La următoarea vizită vreau să încerc neapărat cu cold brew hijack, o combinație cu sirop de zmeură și de lămâie plus cafea, și espresso hijack. Le găsești în categoria „Ceva bun” din meniu.
Mai vreau să încerc și ceva care mi-a adus aminte de micul dejun de când eram și eu mai mic. Adică o cacao cu lapte cu pâine cu unt și dulceață. Doar că pentru asta chiar trebuie să ajung aici la prima oră.
Mai găsești în meniu și infuzii de plante și fructe, dar și un vin alb și un vin roșu de la crama La Sapata din Delta Dunării. Au în cafenea și toată gama de cafele Brewzeus, inclusiv capsulele și chiar și aparatul Morning de care-ți ziceam, așa că poți să iei și la pachet dacă ți-a plăcut ce ai băut.
La început, în primele secunde până când m-am prins care e combinația, încercam să înțeleg care a fost ideea cu mesele și scaunele complet diferite împrăștiate pe acolo, dar când am văzut și înțeles care a treaba, tot acel amalgam a prins sens.
Spațiul interior este împărțit între Temple of Brewzeus, Pâine Goală și Ironic Taproom, iar cafeneaua este în partea stângă cum intri. Evident, poți să te așezi unde vrei și să-ți savurezi cafeaua. Sunt locuri suficiente și dacă ai rămas în urmă cu vreo prezentare sau mai ai de dat un mail, poți să-ți deschizi și laptop-ul.
Dar, sincer, vibe-ul locului este însă atât de mișto și cafeaua atât de bună încât mai bine închide laptop-ul și comandă-ți și un mix de pâine proaspătă pe care să-l înmoi cu poftă în niște ulei de măsline. Și dacă te ceartă cineva că n-ai dat mail-ul la timp, trimite-i poza de mai jos. Sigur, te trezești cu toți colegii la masă.
Pe scurt, Temple of Brewzeus este într-o companie perfectă (cu Pâine Goală și Ironic Taproom) și are câteva avantaje greu de bătut pe piața cafenelelor de specialitate. Spune și tu, în câte dintre ele poți să ajungi dimineața la cafea și să pleci aproape de miezul nopții, după câteva beri artizanale?
Program, prețuri, alte detalii și, mai ales, cum ajungi acolo
🏪 Luni – vineri: 08:00 – 23:00; sâmbătă – duminică: 09:00- 23:00
💵 Espresso 20/40 ml – 8/10 lei, Long black – 10 lei, Batch brew 150/240 ml – 10/15 lei, Cortado – 11 lei, Flat white – 16 lei, Cappuccino – 13 lei, Cafe latte single/double shot – 15/19 lei, Cold brew – 15 lei, Cold brew tonic – 15 lei, Cold brew latte – 15 lei, Cold Brew Hijack – 22 lei. Espresso Hijack – 17 lei, extra shot, lapte vegetal + 3 lei,
🫘 Santa Brewzeus Christmas Blend ( un blend din Guatemala 🇬🇹, Brazilia 🇧🇷 și Etiopia 🇪🇹 cu note de ciocolată, curmale și nuci de macadamia)
📠 Victoria Arduino
📱Instagram
📍Temple of Brewzeus – Str. Domnița Anastasia, nr. 4, București









📎 Locuri cu cafea bună de pus pe lista celor în care trebuie neapărat să ajungi
Aici îți recomand câteva cafenele cool (câte una pentru fiecare zi a săptămânii) unde trebuie neapărat să ajungi pentru o cafea bună, ceva dulce și pentru atmosfera super cool.



✳️ Cloud 98 (București)
📍Str. Vasile Lascăr, nr. 98, București
✳️ Hug in a Mug (București)
📍Str. Amiral Constantin Bălescu, nr. 16, București
✳️ Boteca13 (București)
📍Str. Boteanu, nr. 3, București
✳️ Loom 68 Coffeeshop (București)
📍Bulevardul Unirii, nr. 68, București
✳️ DoubleShot Coffee (București)
📍Str. Puțul lui Zamfir, nr. 20, București
✳️ Viscri Caffe 198 (Viscri)
📍Str. Principală, nr. 198, Viscri
✳️ Pet Cafe (Oradea)
📍 Piaţa 1 Decembrie, nr. 14-12, Oradea
Dacă ai primit un forward cu acest newsletter, Coffeelicious este ghidul în care poți să descoperi cele mai cool locuri din orașul tău, tot ceea ce trebuie să știi pentru a-ți face o cafea bună și acasă, plus alte noutăți și curiozități din lumea cafelei. În fiecare săptămână. Dimineața. La fel ca o cafea bună. 😊
📌 Evenimente
Dacă începi ziua cu o cafea și citești
îți recomand să-ți notezi deja și evenimentele la care merită să ajungi în perioada aceasta! 😎🗓️ 17 ianuarie
💿 UZINA Coffee Amzei (București) | Tony Baboon Band | ora 20:00
Tony Baboon Band se intoarce in Uzina Coffee cu note pregnante de jazz si rap progresiv. Show-ul este unul presarat cu multa energie, momente artistice si comedie. Desigur, nu va lipsi nici muzica care va inveli totul intr-o experienta de neuitat marca Tony Baboon. Si daca inca nu ati retinut numele, Tony Baboon si-a propus sa va faca sa-l tineti minte toata viata.
💵 60 lei - artist support
📍UZINA Coffee Amzei – Piața Amzei, nr. 5, București
🗓️ 18 ianuarie
🥐 Ampm.fabric (Timișoara) | Brunch in Traian | între orele 10:00 - 18:00
Brunch in Traian - Cheeky Daytime Drinking Edition - aduce pe lângă meniurile speciale de brunch marca AmPm și Rion's Bistro, și o selecție neastâmpărată de drinks.
Think Prosecco Spritz Cocktails, Craft Beer și bineînțeles câteva rețete speciale de Gin Tonic.
Și pentru că zilele se lungesc ușor ușor iar diminețile de weekend sunt mai slow, vom deschide și închide mai târziu.
📍Ampm.fabric – Piața Traian, nr. 6, Timișoara
🗓️ 19 ianuarie
🏺 DoubleShot Coffee (București) | Atelier de ceramică | ora 14:00
Timp de 2 ore ne vom relaxa jucându-ne cu ceramică. Vom folosi tehnici de modelaj simple și intuitive, apoi vom decora cu pigmenți non-toxici, speciali pentru ceramică. Vom modela fără grabă, conectându-ne la noi și la acum, dar nu ne vom lua deloc în serios. Poți modela o cană, un bol, câteva căsuțe sau un alt obiect propus de tine, care poate fi realizat cu această tehnică în timpul pe care îl avem la dispoziție. Costul include realizarea unui singur obiect mai mare (cană, bol, farfurie) sau a 3-5 căsuțe/obiecte mici. Pentru fiecare obiect realizat pe lângă cele incluse, se va mai percepe o taxă de 50 lei pentru un obiect mare și 25 lei pentru un obiect mic.
⏰ Durată: 2 ore
💵 Cost: 195 lei (prețul include o băutură de la bar la alegere)
😎 Locuri: 8 – rezervarea se va face prin achitarea taxei de participare.
📍Str. Puțul lui Zamfir, nr. 20, București
🗓️ 26 ianuarie
🎺 D123 CoffeeShop (București) | Brew & Boogie | ora 12:30
DJ Vlad Nedelcu asigura muzica buna, noi pregatim cafeaua și cocktailurile. Punem și vinul la rece. Va așteptăm să aduceți voia buna în număr cât mai mare!
📍D123 CoffeeShop - Bulevardul Dacia, nr. 123, București
Ai o cafenea și organizezi diverse evenimente la tine în shop? Dă-ne de veste și promovăm și noi asta! 🤗
SAVE THE DATE
🗓️ 10- 12 februarie
📌 Dacă vrei să ajungi la primul eveniment World of Coffee din 2025, atunci trebuie să-ți programezi deja vacanța în Dubai 🇦🇪 pentru că World of Coffee Dubai se va desfășura între 10 și 12 februarie.
📍 Za’abeel Halls 1 ,4 ,5 & 6 , Dubai World Trade Centre
🗓️ 22- 23 februarie
Warsaw Coffee Festival se va desfășura în perioada 22 - 23 februarie. Notează-ți data și stai cu ochii pe Coffeelicious: the weekly brew pentru alte informații despre acest eveniment.
📍PGE National Stadium - al. Księcia Józefa Poniatowskiego 1, 03-901 Warszawa, Polonia
🗓️ 3 - 5 aprilie
Amsterdam Coffee Festival se va desfășura în perioada 3 - 5 aprilie. Notează-ți data și stai cu ochii pe Coffeelicious: the weekly brew pentru alte informații despre acest eveniment.
📍NDSM - NDSM-plein 28, 1033 WB Amsterdam
🗓️ 4 - 6 aprilie 2025
💥 ☕ CoffeEast - East European Coffee Culture Festival
Încălzim espressoarele pentru cel mai cool eveniment social și profesional, dedicat comunității iubitorilor de gust și cafea: CoffeEast - East European Coffee Culture Festival. Ediția a doua se va desfășura între 4 și 6 aprilie 2025, iar Hala Laminor va fi plină din nou de baristas, traderi de cafea verde, prăjitori, artizani locali, aparatură, accesorii, competiții și multă, multă cafea bună.
📍Hala Laminor - Bulevardul Basarabia, nr. 256, București
🗓️ 12 - 14 aprilie
Le Paris Café Festival se va desfășura în perioada 13 - 15 mai. Notează-ți data și stai cu ochii pe Coffeelicious: the weekly brew pentru alte informații despre acest eveniment.
📍Le Paris Café Festival - Le Carreau du Temple, 4 Rue Eugène Spuller, 75003 Paris, France
26 - 28 iunie
📌 Dacă vrei să ajungi la un eveniment World of Coffee în Europa atunci între 26 și 28 iunie, trebuie să mergi la 🇨🇭 Geneva, mai ales că aici vor avea loc și World Latte Art, World Coffee in Good Spirits și World Coffee Roasting.
📍Palexpo SA - Rte François-Peyrot 30, 1218 Le Grand-Saconnex, Geneva, Switzerland
☕ Barista at 🏠 home: espresso romano 🇮🇹
Știm deja că îți place cafeaua (pentru că altfel nu ajungea acest newsletter la tine) și dacă ești la fel ca mine atunci, clar, și ție îți place să încerci lucruri. Așa că hai să facem împreună înconjurul lumii cu o ceașcă de cafea și să savurăm în această săptămână o cafea cu lămâie 🍋🟩. Mai exact un espresso romano 🤌
🤌 Espresso. Un cuvânt care mă duce imediat cu gândul la Italia. 🇮🇹 La fel ca pizza și paste. Mai avem ristretto, lungo sau doppio unde ne jucăm cu cantitatea de apă, cafea și timpul de extracție.
Avem și affogato, adică atunci când un espresso se întâlnește cu înghețată pentru o băutură ca un desert (mamma mia, ce combinație demențială 🔥), sau corretto când combinăm clasicul espresso cu un strop de grappa.
A, și ar mai fi espresso romano! Adică un espresso cu lămâie 🍋. După nume, ai spune că este o băutură tipic italiană, cu originile în capitala Italiei, Roma. Dar nu e chiar așa... Un lucru este însă sigur: această băutură a început să-și facă loc în meniurile coffee shop-urilor din Europa și probabil va fi vedeta acestei veri.
Puțină istorie nu strică
Sunt multe povești în jurul acestei băuturi. Unii spun că în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, italienii, din lipsă de zahăr, încercau să mai reducă din gustul amar al cafelei adăugând un strop de lămâie.
Alții afirmă că, tot în aceeași perioadă, din cauza crizei de apă potabilă singurul mod de a curăța ceașca era de a o freca cu o felie de lămâie. Mai este și varianta celor care spun că această băutură a fost inventată după o beție ca un remediu pentru mahmureală. Chiar dacă este aproape sigur că originea unui espresso romano nu este în Roma, recunosc, asta este povestea care mie îmi place cel mai mult.
Ce este un espresso romano
O combinație dintre două arome distincte, cafea și lămâie, care fie te va cuceri pe loc, fie te va intriga și vei spune, nu, mulțumesc, a doua oară.
Cum se prepară
Chiar dacă pare o combinație simplă, dintre un espresso și o lămâie, metodele de preparare sunt destul de multe și, în final, ține doar de gustul fiecăruia cum o preferă. Partea bună este că poți descoperi și tu foarte ușor acasă ce ți se potrivește cel mai bine.
Toate gusturile și aromele unei lămâi vin din uleiurile esențiale din coaja acestui fruct. Sucul de lămâie nu are o aromă bogată, dar este cu siguranță răcoritor și ușor acid. Astfel, un strop de lămâie poate transforma un espresso într-o băutură revigorantă, ca o briză de vară pe malul mării.
Revenind la metodele de preparare: poți freca ușor marginea ceștii cu coajă de lămâie sau poți picura câțiva stropi din aceste uleiuri esențiale direct în ceașcă. Poți renunța complet la utilizarea cojii de lămâie (mai ales dacă nu știi exact sursa fructelor) și să storci o felie de lămâie în espresso direct.
În unele coffee shop-uri am văzut că se pune felia de lămâie deasupra ceștii, după care se prepară un shot de espresso, iar cafeaua curge prin această felie. Pentru mine cea mai bună combinație este un espresso, o felie de lămâie și câteva cuburi de gheață.
Un espresso romano se prepară ușor și sunt curios dacă îl vom vedea în această vară și în meniul coffee shop-urilor din România.
🤔 Tip Of The Week
Îți place să creezi câte o operă de artă în fiecare ceașcă cu cafea? Atunci iată 5 trucuri care te vor ajuta să fii mai bun la latte art.
➡️ Descoperă cafea de specialitate de la 15 prăjitorii de top pe COFFEElicious.ro! Plătești o singură dată taxa de transport, indiferent de la câte prăjitorii comanzi cafea ☕, iar la o comandă mai mare de 180 de lei transportul este gratuit 🛵.
📰 De citit / văzut / făcut la o cafea
📹 Gândește-te că ai ajuns la birou, te-ai instalat confortabil și aștepți apoi să ajungă la tine trenulețul cu cafea. Ar fi modul perfect de a-ți începe ziua, nu-i așa? Să știi că începe la fel de bine și dacă te uiți la clipul acesta după ce ți-ai luat tu cafeaua. 😂
🆕 Coffee Inteligence: La ce să ne așteptăm în industria cafelei în 2025
🇺🇬 Comunicaffe: Președintele Ugandei a propus ca soldații să fie trimiși să-i apere pe cultivatorii de cafea împotriva hoților
🇦🇹 UrbanAdventures.ro: 11 tipuri de cafea pe care trebuie să le încerci într-o cafenea din Viena
⛪ Comunicaffe: Papa Francis spune că cea mai bună cafea este cea din Costa Rica 🇨🇷
🫧 Artisan Coffee Gear Blog: Cafeneaua Siphon, efervescență pe Polonă 90
😻 Știrile Pro TV: Peste 100 de pisici salvate și-au găsit un cămin într-o cafenea din Botoșani. Oamenii le pot adopta.
🎤 5th Wave Podcast: Cafea, muzică și playlistul perfect
💰 Comunicaffe: Piața cafelei de specialitate din SUA va ajune la 81,8 miliarde de dolari până în 2030
☕PDG: Cum influențează forma cănii gustul cafelei
🫘 Daily Coffee News: Un raport despre cum să-ți eficientizezi prăjitoria de cafea
☕ UrbanAdventures.ro: Am băut o cafea la MABÓ ONE în București
☕ Perfect Daily Grind: Ce se va schimba pentru prăjitoriile de cafea în 2025
🇦🇪 UrbanAdventures.ro: Am băut o cafea la1484 by Puro în Ras Al Khaimah
🎤 să vorbim de vorbă: BURLI - Coffee Shop în viața de cuplu
💻 Dacă-ți place să bei cafeaua acasă, atunci trebuie să citești și
🏡, iar dacă o preferi "to go" atunci abonează-te și la 🚗. Pentru experiențe culinare citește 🍲, iar dacă vrei să fii la curent cu ce mai e nou în media și pe internet citește și 📱! Mai citim la o cafea , , , , și📌 Roasters Village
Începând cu newsletter-ul viitor, aici îți spunem, săptămânal, cine și ce cafele mai prăjește. Desigur, unele dintre ele, vor fi disponibile și pe Coffeelicious.ro.
Dacă ai o prăjitorie și prăjești cafea din aia bună, trimite-ne un mail și povestim și noi mai departe.
📌 Coffee Shop News
Ai găsești ce mai e nou și ce se mai întămplă în coffee shop-ul tău preferat.
💤 Sahar Coffee & Social Space își iau o vacanță de câteva zile
🛍️ Throwback Coffee & Stories: Colecția @comaband X @adapostul_speranta este în continuare disponibilă pe site-ul @printoteca.
💿 Sâmbăta după-amiază, cafeneaua Buimac Victoriei se lasă inundata de muzica lină pe vinyl
☕ Luna aceasta Dak este guest of the month la ZOZ!
🌟 Happy Hour te așteaptă de luni până vineri, între 7:00 și 8:00, la MY Specialty Coffee (Oradea)!
Dacă ai un coffee shop și pregătești lucruri cool de care vrei să afle cât mai multă lume trimite-ne un mail și povestim și noi mai departe.
🛠️ COFFEE JOBS BOARD
✔️ Trofic (București) caută barista.
✔️ Monotua & DANTE Speciality Coffee & More (Piatra Neamț) caută barista.
✔️ Italian Vintage Shop (București) angajează barista pentru weekend.
✔️ Sfinx Espresso Bar (București) caută barista.
✔️ Coffeestore (București) caută barista.
Ai o cafenea și cauți un barista bun? Ești barista și cauți un coffee shop unde să prepari cafea în fiecare zi? Trimite-ne un mail și publicăm anunțul tău aici. Gratuit, desigur! 🤗
🍪 Rețetă pentru fursecuri crocante cu portocale
Pentru că rețeta de cookies cu cafea și ciocolată s-a bucurat de succes continuăm seria de rețete cu cea pentru fursecuri crocante cu portocale. Nu de alta, dar și acestea se prepară ușor și merg perfect cu o cafea din aia bună.
Ingrediente:
● 200g zahăr tos
● Coajă de la 1 portocală
● 115g unt (82% grăsime)
● 2 ouă
● Sucul de la 1 portocală
● 2ml esența de vanilie
● 280g făină
● 1 praf de sare
● ½ linguriță de praf de copt
● zahăr pudră pentru decor
Mod de preparare:
1. Într-un bol, se amestecă zahărul și coaja de portocale.
2. Se topește untul la bain-marie și se adaugă peste zahăr împreună cu ouăle, sucul de portocală, esența de vanilie. Se amestecă, iar la final se încorporează treptat făina cu praful de copt și praful de sare. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă la rece pentru 6 ore.
3. Se preîncălzește cuptorul la 160 de grade.
4. Aluatul se ia cu o linguriță, se fac biluțe nu foarte mari (aprox. 1,5-2cm diametru), se dau bine prin zahăr pudra și apoi se așează în tava tapetată cu hârtie de copt, presându-le ușor cu lingurița.
5. Se coc pentru 14-16 minute, observându-le în permanență pentru a se rumeni frumos pe margini (atenție să nu se ardă însă).
6. Se lasă la răcit și se consumă în combo perfect alături de o cafea bună.
Abia după ce le-am făcut, m-am gândit că rețeta s-ar putea îmbunătăți cu unul sau chiar două shot-uri de espresso. Am păstrat ideea pentru data viitoare. Dacă încerci tu până atunci, dă-ne și nouă de veste cu un tag pe Instagram sau Facebook să vedem cum a fost experiența ta.
🫶 Fă și tu parte din echipă
Ai un coffee shop, ai deschis unul nou, lucrezi în domeniul cafelei, ești om de comunicare, blogger, jurnalist sau pur și simplu îți place să bei o cafea bună și ai o informație pe care vrei să o includem în newsletter, atunci trimite-ne un mail. Și ne-ar ajuta mult, mult și un share dacă ți-a plăcut ce ai găsit aici. 😍❤️🙏
➡️ Indiferent dacă ai nevoie de capsule cu cafea sau de cafea de specialitate, pe COFFEElicious.ro sigur găsești o cafea pe gustul tău! ☕
Vai🤤 cum de nu am știut până acum de Pâine goală? Tare mă bucur că v-am descoperit, mulțumesc pentru așa o documentare trainică. Acum, timpul și portofelul să mă țină 😄