#5 Your weekly coffee brew - (14 - 21 februarie)
Am fost la World of Coffee Dubai, am învățat cum se face cafeaua arăbească, avem sfaturi pentru barista de acasă și o listă cu evenimentele la care să ajungi. Adică ai în inbox The Weekly Brew.
Hello, hello
Dacă vrei să scapi puțin de frigul de afară, să știi că în această perioadă o vacanță în Dubai este întotdeauna o idee bună. Mai ales că aici este un paradis pentru amatorii de cafea de specialitate și o să vezi asta și în newsletter-ele următoare. În plus, se lucrează și la
Dubai care ajunge luni în inbox-ul tău dacă te abonezi, desigur.Îți spun și cum a fost la World of Coffee Dubai 2025 așa că, prepară-ți o cafea arăbească la tine acasă și simte măcar pentru o dimineață atmosfera dintr-o vacanță în Emiratele Arabe Unite 🇦🇪.
Mai am o listă cu evenimentele pe care ar fi păcat să le ratezi și găsești și alte recomandări de locuri cool unde poți să bei o cafea bună.
Atenție, acest newsletter se savurează obligatoriu la o cafea… 🤗
📌 Am fost acolo și mi-a plăcut: World of Coffee Dubai 2025
În 2024 am fost la World of Coffee Dubai și mi-a plăcut atât de mult încât mi-am spus că nu voi mai rata nicio ediție. Așa că am fost și anul acesta...
Spre deosebire de alte evenimente din seria World of Coffee, ediția din Dubai se desfășoară în fiecare an. În Europa, anul acesta va fi la Geneva, după ce anul trecut a fost la Copenhaga, iar în 2023 la Atena.
Mai sunt și evenimentele World of Coffee din Asia, dar până acum Dubai este singurul oraș care găzduiește în fiecare an un astfel de eveniment. Dacă ești cumva în Indonezia să știi că între 15 și 17 mai poți ajunge și la World of Coffee Jakarta. Din 2026 vor fi ediții World of Coffee și în America de Sud, dar te voi ține la curent cu primul eveniment de acolo când SCA va anunța asta oficial.
Dar înainte să-ți povestesc cum a fost anul acesta la World of Coffee Dubai, notează datele pentru ediția următoare: 19 – 21 ianuarie, 2026.
În Orientul Mijlociu, cafeaua este o componentă cheie în cultura ospitalității, este considerată un simbol al generozității și nu lipsește din nicio casă.
În plus, cafeaua arăbească, Gahwa în dialectul din Emiratele Arabe Unite, a fost inclusă în Patrimoniul Cultural Intangibil UNESCO la inițiativa țărilor din regiune: Arabia Saudită, Qatar, Oman și, desigur, Emiratele Arabe Unite.
În aceste condiții, Dubai este locul perfect pentru un eveniment World of Coffee, orașul fiind un hub important pentru piața cafelei din regiune. Dacă nu știai, în Emiratele Arabe Unite sunt înregistrate peste 5.000 de cafenele, multe dintre ele fiind în Dubai.
Anul acesta au fost aproape 900 de expozanți din 78 de țări, iar dacă îți place cafeaua trebuie neapărat să ajungi și tu la următoarea ediție World of Coffee Dubai. Evenimentul din acest an a fost deschis cu vizita Șeicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vice președinte și prim ministru al Emiratelor Arabe Unite și emirul Dubaiului.
Au fost trei zile cu parfum de cafea de dimineața până seara în care am savurat atâtea origini de cafea încât aș putea vorbi zile întregi doar despre asta. Da, ai ghicit, cel mai mult timp l-am petrecut în cele două zone Roasters Village, dedicate prăjitoriilor de cafea de specialitate din toată lumea.
Spre deosebire de Atena sau Copenhaga, unde majoritatea prăjitoriilor de cafea au fost din Europa, aici am descoperit numeroase prăjitorii din Asia și asta mi-a plăcut cel mai mult pentru că șansele să găsesc cafeaua lor la o cafenea din Europa sunt extrem de mici.
În plus, în fiecare an, Asociația Cafelei de Specialitate are un parteneriat cu o țară producătoare de cafea, iar acum a fost Mexic. Am reușit să descopăr diversitatea și complexitatea cafelelor din această țară și cu siguranță cafelele de aici au urcat mult în topul preferințelor personale. Și Maroc a participat în premieră cu o zonă specială unde am savurat cafele interesante.
Comparativ cu anul trecut am remarcat două țări care și-au promovat puternic cafeaua de specialitate: India și Arabia Saudită. India a avut chiar o zonă dedicată, un fel de Roasters Village unde au fost doar prăjitorii din această țară, dar și producători de cafea din regiune. Sunt convins că India își va promova intens cafeaua și aceasta va ajunge în următorii ani și la prăjitoriile din România.
I-am descoperit aici pe cei de la Blue Tokai Coffee Roasters care prăjesc cafea de la cele mai renumite ferme din India și m-am bucurat că am putut degusta și altceva decât India Malabar, sortimentul care se găsește cel mai des în România. Și gustul a fost surprinzător, în cel mai bun sens al cuvântului.
Din Arabia Saudită am descoperit cel puțin 10 prăjitorii pentru care m-aș duce într-o vacanță în această țară, pentru un coffee shop hunting ca la carte. Mi-au plăcut mult cafelele infuzate de la Black Knight si multe din originile prăjite de cei de la Kiffa Roasters.
Tot la Kiffa Roasters am găsit și un blend creat din cafea de specialitate pentru a-ți face acasă o cafea turcească fix ca în Turcia. Absolut fabulos. Cu siguranță Arabia Saudită va deveni un punct important în ceea ce privește cafeaua de specialitate și nu m-aș mira să încerce să ajungă și la cafenelele din Europa.
A crescut mult și numărul prăjitoriilor de cafea de specialitate din Dubai. Dacă în urmă cu doar doi – trei cele mai multe dintre cafenele aveau pe râșniță cafea de la prăjitorii de top din Europa, acum pe piața sunt mult mai multe prăjitorii locale.
Ce îmi place la un eveniment World of Coffee este că practic, în cele trei zile ale festivalului am avut ocazia să savurez cafea din toate colțurile lumii, prăjită în toate colțurile lumii și să stau la povești cu mulți dintre prăjitorii care și-au pus talentul în boabele ce s-au transformat în băutura mea preferată.
Au fost trei zile fabuloase în care, cu fiecare ceașcă de cafea, am călătorit într-o lume fascinantă și am descoperit arome uimitoare. Practic, ceea ce îmi place mie cel mai mult la cafeaua de specialitate: că pot să desfac câte o pungă nouă în fiecare săptămână, cu o altă origine, prăjită la o altă prăjitorie, cu note complet diferite, care mă surprind de fiecare dată.
Dar asta nu a fost tot. Cei mai importanți producători de echipamente din domeniu și-au prezentat noutățile, vânzătorii de cafea verde și-au prezentat oferta, iar SCA a organizat și o serie de workshop-uri susținute de profesioniști în domeniu care să te ajute să înțelegi mai bine lumea cafelei de specialitate.
În plus, în cadrul World of Coffee Dubai s-a organizat pentru prima oară o licitație în care au fost oferite la vânzare 16 loturi speciale: El Injerto din Guatemala, Finca Sophia și Finca La Mula din Panama, Inmaculada Coffee Farms din Columbia, Daterra din Brazilia, Gesha Village din Etiopia, Al-Khanshali din Yemen, Los Rodriguez din Bolivia, La Negrita din Columbia, Finca La Noria din Ecuador, Kona Farm Direct din Hawaii și Finca Don Tulio tot din Columbia.
Recordul a fost înregistrat de cafeaua de la Finca Sophia din Panama pentru care s-a plătit 10.020 de dolari pe kilogram.
Anul viitor, World of Coffee Dubai se va desfășura între 19 și 21 ianuarie, și îți recomand să faci tot posibilul să ajungi și tu aici. În Europa avem în iunie WOC la Geneva pentru că cel din mai, de la Jakarta e cam departe. Ai început să cauți și tu deja bilete de avion, da?
📱Facebook / Instagram
🕸️ World of Coffee Dubai 2024
📍Za’abeel Halls 4 - 5 – 6, Dubai World Trade Centre









📎 Locuri cu cafea bună de pus pe lista celor în care trebuie neapărat să ajungi
Aici îți recomand câteva cafenele cool unde trebuie neapărat să ajungi pentru o cafea bună, ceva dulce și pentru atmosfera super cool.
✳️ Gluten Glory (București)
📍Str. Copilului, nr. 20A, București
✳️ Dare Specialty Coffee (București)
📍Bd. Libertății, nr. 12, București
✳️ Kopp Specialty Coffee (București)
📍Str. Doctor Joseph Lister, nr. 12, București
✳️ Shopron Gelato and Coffee (București)
📍Str. Barbu Delavrancea, nr. 5, București
✳️ Communities Coffee Hub (București)
📍Șos. Ștefan cel Mare, nr. 5, București
✳️ Boabe și Struguri (București)
📍Șos. Pipera, nr. 3, București
✳️ Die kleine Garage Kaffee und Weinhaus (București)
📍 Str. Doctor Carol Davila, nr. 21, București
Dacă ai primit un forward cu acest newsletter, Coffeelicious este ghidul în care poți să descoperi cele mai cool locuri din orașul tău, tot ceea ce trebuie să știi pentru a-ți face o cafea bună și acasă, plus alte noutăți și curiozități din lumea cafelei. În fiecare săptămână. Dimineața. La fel ca o cafea bună. 😊
📌 Evenimente
Dacă începi ziua cu o cafea și citești
îți recomand să-ți notezi deja și evenimentele la care merită să ajungi în perioada aceasta! 😎🗓️ 14 februarie
💿 Cloud98 Coffee (București) | Wine Therapy | ora 20:00
În fiecare vineri, te așteptăm la cafeneaua noastră pentru o seară dedicată relaxării și conversației interesante! Ce este Wine Therapy? Este mai mult decât o simplă seară cu vinuri. Fiecare întâlnire va începe cu un pahar de vin din partea noastră, pentru a te ajuta să te deconectezi și să te bucuri de moment. Apoi, vom propune un subiect captivant de discuție, pe care îl vom dezbate împreună, împărtășind idei și perspective diverse.
📍Cloud98 Coffee - Str. Vasile Lascăr, nr. 98, București
🗓️ 22 - 23 februarie
🔴 Mezanin Market - Spring Edition | Palatul Univesul | orele 10:00 - 18:00
Weekend cu prieteni, idei de cadouri pentru toată familia, degustări delicioase și cea mai bună cafea de la Beans&Dots
📍Palatul Universul – Str. Ion Brezoianu, nr. 23-25, Corp B, București
Ai o cafenea și organizezi diverse evenimente la tine în shop? Dă-ne de veste și promovăm și noi asta! 🤗
SAVE THE DATE
🗓️ 22- 23 februarie
Warsaw Coffee Festival se va desfășura în perioada 22 - 23 februarie. Notează-ți data și stai cu ochii pe Coffeelicious: the weekly brew pentru alte informații despre acest eveniment.
📍PGE National Stadium - al. Księcia Józefa Poniatowskiego 1, 03-901 Warszawa, Polonia
🗓️ 3 - 5 aprilie
Amsterdam Coffee Festival se va desfășura în perioada 3 - 5 aprilie. Notează-ți data și stai cu ochii pe Coffeelicious: the weekly brew pentru alte informații despre acest eveniment.
📍NDSM - NDSM-plein 28, 1033 WB Amsterdam
🗓️ 4 - 6 aprilie 2025
💥 ☕ CoffeEast - East European Coffee Culture Festival
Încălzim espressoarele pentru cel mai cool eveniment social și profesional, dedicat comunității iubitorilor de gust și cafea: CoffeEast - East European Coffee Culture Festival. Ediția a doua se va desfășura între 4 și 6 aprilie 2025, iar Hala Laminor va fi plină din nou de baristas, traderi de cafea verde, prăjitori, artizani locali, aparatură, accesorii, competiții și multă, multă cafea bună.
📍Hala Laminor - Bulevardul Basarabia, nr. 256, București
🗓️ 12 - 14 aprilie
Le Paris Café Festival se va desfășura în perioada 13 - 15 mai. Notează-ți data și stai cu ochii pe Coffeelicious: the weekly brew pentru alte informații despre acest eveniment.
📍Le Paris Café Festival - Le Carreau du Temple, 4 Rue Eugène Spuller, 75003 Paris, France
26 - 28 iunie
📌 Dacă vrei să ajungi la un eveniment World of Coffee în Europa atunci între 26 și 28 iunie, trebuie să mergi la 🇨🇭 Geneva, mai ales că aici vor avea loc și World Latte Art, World Coffee in Good Spirits și World Coffee Roasting.
📍Palexpo SA - Rte François-Peyrot 30, 1218 Le Grand-Saconnex, Geneva, Switzerland
☕ Barista at 🏠 home: Cafea arăbească 🇦🇪
Știm deja că îți place cafeaua (pentru că altfel nu ajungea acest newsletter la tine, iar dacă ești la fel ca noi atunci, clar, și ție îți place să încerci lucruri. Așa că hai să facem împreună înconjurul lumii cu o ceașcă de cafea și pentru că tot am fost la World of Coffee în Dubai am încercat și cafeaua arăbească…
Dacă te întrebi care este diferența între o cafea arăbească 🇦🇪, o cafea turcească 🇹🇷 și o cafea grecească 🇬🇷 vei primi răspunsuri diferite de la arabi, turci și de la greci. Toate cele trei variante au cam aceeași metodă de preparare, doar că spre deosebire de cea turcească și grecească, în cafeaua arăbească se adaugă cardamom și alte condimente și nici nu este atât de prăjită. Un lucru este clar, cafeaua nu este doar o simplă băutură, ci parte din cultura pe care o reprezintă.
În Emiratele Arabe se spune: “elle ma’endo dallah ma hada yendalla”, ceea ce înseamnă că oamenii nu-i vizitează pe cei care nu au un „dallah” (ibric) în casă. Dallah este un simbol al ospitalității și generozității în cultura Emirati, așa cum și cafeaua arăbească este parte integrantă a acestei culturi, fiind inclusă în Patrimoniul Cultural Intangibil UNESCO la inițiativa țărilor din regiune: Arabia Saudită, Qatar, Oman și, desigur, Emiratele Arabe Unite.
Ca să înțelegi cât de important este ibricul (dallah) pentru ei, simbolul acestuia este bătut pe moneda națională de 1 dirham.
Puțină istorie nu strică
Cafeaua arăbească, numită Gahwa, are o istorie bogată care se împletește cu creșterea și dezvoltarea lumii arabe. Încă din cele mai vechi timpuri și până în prezent, cafeaua este în centrul societății arabe și este un simbol al ospitalității și generozității.
Povestea cafelei începe, desigur, în Etiopia, dar până când această plantă nu a traversat Marea Roșie și a ajuns în Yemen nu putem vorbi de prepararea ei sub forma băuturii pe care o cunoaștem azi. Călugării Sufi din Yemen sunt creditați ca fiind primii care au prăjit boabele de cafea și le-au transformat apoi într-o băutură cu efecte stimulatoare.
Prin secolul 15, cafeaua a devenit un element important al societății din Yemen și s-a început cultivarea ei la scară largă. În această perioadă, arabii dețineau monopolul producției de cafea și exportul se făcea doar sub formă de cafea boabe prăjită, măcinată, sau cafea gata preparată pentru ca nimeni să nu poată cultiva această plantă în altă parte, asigurându-și astfel un fel de exclusivitate în Peninsula Arabă.
Tot în Orientul Mijlociu au apărut și primele cafenele, iar în Europa, cafeaua a fost răspândită mai întâi în țările care s-au aflat sub ocupația Imperiului Otoman.
Modul de servire al cafelei arăbești
Servirea cafelei este un adevărat ritual în lumea arabă. Întotdeauna aceasta este servită cu mâna stângă și este acceptată cu mâna dreapta. Niciodată ceașca nu este umplută până sus ci se servește cu cafea până la jumătatea ceștii, ca o invitație de a petrece mai mult timp împreună la cafea. Și nu refuza niciodată o invitație la cafea.
Cum se prepară
Pentru a prepara o cafea arăbească ai nevoie doar de cafea, măcinată foarte fin, de cardamom și de un ibric. Încearcă pentru această băutură să folosești cafea din Yemen sau Etiopia. Proporția este o linguriță de cafea la o cantitate de 75 – 90 ml de apă.
Înainte de preparare amestecă bine cafeaua cu cardamomul într-o proporție de o linguriță de cardamom la 3 lingurițe de cafea. Desigur, poți să faci mai multe încercări și să găsești combinația potrivită gustului tău. În acest amestec se mai poate adăuga și puțin șofran, iar în apa pusă la fiert poți să pui și o linguriță de apă de trandafiri.
Dacă vrei să explorezi și mai mult, atunci poți să adaugi și cuișoare și scorțișoară în acest amestec.
Dacă vrei să fie dulce, la fiecare linguriță de cafea adaugă și o linguriță de zahăr, dar încearcă mai întâi varianta tradițională.
Se pune apa la fiert la foc pe foc la flacără mică. În momentul în care apa începe să fiarbă, ia „dallah” (ibricul) de pe foc și lasă-l să stea aproximativ 30 de secunde. Adaugă amestecul de cafea și condimente, amestecă și pune din nou pe foc mic. Îndepărtează de pe foc în momentul în care începe să facă spumă și lasă apoi 2 – 3 minute să se sedimenteze cafeaua.
Cafeaua arăbească se servește în căni mai mici, similare cu cele pentru espresso și se savurează cu înghițituri mici. De obicei, cafeaua se servește cu curmale, fructe confiate sau un desert.
Cum să comanzi o cafea arăbească în Emiratele Arabe
Ai ajuns în Dubai și te-ai instalat confortabil în prima cafenea care ți-a ieșit în cale? Atunci iată câteva cuvinte pe care trebuie să le știi ca să-ți comanzi cafeaua așa cum o dorești: 🇦🇪 Ureed funjaan qahwa min fadlik – O ceașcă cu cafea vă rog 🇷🇴; 🇦🇪 Bidoon haleeb - cu lapte 🇷🇴; 🇦🇪 Ma’ Haleeb - fără lapte 🇷🇴; 🇦🇪 Bidoon sukkar - cu zahăr 🇷🇴; 🇦🇪 Ma’ sukkar – fără zahăr 🇷🇴; 🇦🇪 Qahwa baarida – cafea fierbinte 🇷🇴; 🇦🇪 Qahwa saakhina – cafea rece 🇷🇴.
Dacă ți-ai preparat și tu acasă sau ai băut pe undeva cafezinho dă-ne și nouă tag pe Instagram sau Facebook să vedem cum a fost experiența ta.
🤔 Tip Of The Week
Cum să-ți îngrijești espressorul acasă…
➡️ Descoperă cafea de specialitate de la 15 prăjitorii de top pe COFFEElicious.ro! Plătești o singură dată taxa de transport, indiferent de la câte prăjitorii comanzi cafea ☕, iar la o comandă mai mare de 180 de lei transportul este gratuit 🛵.
📰 De citit / văzut / făcut la o cafea
☕ Iașul nostru: Unde poți bea o cafea bună în Iași via
🫘 Coffee Intelligence: De ce prăjitorii de cafea nu ar trebui să-și cumpere proprile ferme de cafea
🌎 Digi World: Ce fel de cafea poți bea dacă ai arsuri la stomac sau reflux gastroesofagian
🇨🇭 WOC: S-au deschis înscrierile pentru World of Coffee Geneva
🫘 SCA: Rădăcinile boabelor de cafea Robusta
Perfect Daily Grind: Cum să-ți crești brandul dacă ești prăjitor de cafea
📈 G4Food.ro: 70% din prețul cafelei este rezultatul speculațiilor investitorilor, spune Andrea Illy, CEO al Illycaffè din Italia
🎭 PDG: Piața cafelei de specialitate este tot mai competitivă, iar prăjitorii de cafea trebuie să fie mai inventivi
💰 Comunicaffe: Licitație la World of Coffee Dubai unde s-au plătit 10.000 de dolari pentru 1 kg de cafea
📋 DCN: The Lever lansează lista colecționarilor de espressoare
🤖 PDG: Durata de viață a echipamentelor trebuie să fie o prioritate pentru proprietarii de cafenele
💻 / Idei roșcate: 30+ cele mai bune cafenele din București pentru lucru remote
🇬🇷 UrbanAdventures.ro: Disney The Magic Box: tot ce trebuie să știi despre un musical care te face să te simți din nou ca un copil
🎵 UrbanAdventures.ro: Am băut o cafea la Adam’s Coffee Wine Bar and more
♻️ DCN: De ce este atât de complicat să se recicleze capsulele de cafea
🎤 5thWAVE: Transformarea deșeurilor de cafea în produse valoroase
🏗️ 5thWAVE: Despre cafea și arhitectură
💻 Dacă-ți place să bei cafeaua acasă, atunci trebuie să citești și
🏡, iar dacă o preferi "to go" atunci abonează-te și la 🚗. Pentru experiențe culinare citește 🍲, iar dacă vrei să fii la curent cu ce mai e nou în media și pe internet citește și 📱! Mai citim la o cafea , , , , și …📌 Coffee Shop News
Ai găsești ce mai e nou și ce se mai întămplă în coffee shop-ul tău preferat.
6️⃣ Street Coffee Roasters au deschis al șaselea coffee shop în Timișoara
🎂 Saint Roastery Bucharest a împlinit 6 ani
🆕 Throwback Coffee & Stories deschid o locație nouă
🆒 Siphon Coffeeshop story of the brand
🎉 Charlies Caffee deschide Cuibar București
🎂 Zumzet Speciality Coffee împlinește 1 an
🫘 Delia de la BeanBling are bijuterii cu boabe de cafea
🤞 Galop Coffee deschide prima prăjitorie din Satu Mare
🌱 Sesiune spontană de cupping la Artisan HUB!
🆕 Trofic a deschis și în cartierul Timpuri Noi
Dacă ai un coffee shop și pregătești lucruri cool de care vrei să afle cât mai multă lume trimite-ne un mail și povestim și noi mai departe.
🛠️ COFFEE JOBS BOARD
✔️ The Bean Coffee Shop (Sighișoara) caută barista.
✔️ Loom 68 (București) caută barista.
✔️ Cofeels Coffee (Cluj) caută barista.
✔️ Italian Vintage Shop (București) angajează barista pentru weekend.
✔️ U Cafe (București) caută barista.
✔️ Steam Coffee Shop (București) caută barista.
Ai o cafenea și cauți un barista bun? Ești barista și cauți un coffee shop unde să prepari cafea în fiecare zi? Trimite-ne un mail și publicăm anunțul tău aici. Gratuit, desigur! 🤗
🧇 Rețetă de waffles aromate cu cafea ❤️
Continuăm cu seria de rețete și pentru această săptămână am ales să prepar niște waffles în aluatul cărora am adăugat un shot de espresso. Pentru că îmi plac și pentru că am zis să îmbunătățesc rețeta originală. Sunt cu cafea și merg perfect la o cafea, mai ales acum de Valentine’s Day ❤️.
Ingrediente:
● un shot de espresso
● 300g făină
● 30g zahăr tos
● 30g zahăr brun
● 24g praf e copt
● ½ linguriță sare
● ¼ linguriță bicarbonat de sodiu
● 2 ouă
● 2 linguri brânză ricotta
● 350ml lapte
● 5 lingurițe unt (nesărat)
● sirop de arțar / frișcă (pentru servire)
❗ Pentru preparare ai nevoie de un aparat pentru gofre / waffles (un fel de sandwichmaker doar că are și forme pentru waffles)
Mod de preparare:
1. Se amestecă făina, zahărul tos, zahărul brun, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mediu pentru a se combina. Se bat ouăle și ricotta într-un castron mare doar pentru a se încorpora, apoi se adaugă laptele, shot-ul de espresso și se amestecă până se omogenizează. Se amestecă apoi cele 5 linguri de unt topit, după care se încorporează ingredientele uscate cu o spatulă de cauciuc.
2. Se lasă aluatul să stea neacoperit la temperatura camerei, timp de 30 de minute, pentru a permite făinii să se hidrateze.
3. Se ung tăvițele pentru waffles din aparatul special cu puțin unt și se adaugă compoziția. Se lasă în aparat timp de 5 – 7 minute.
4. Se servesc cu frișcă, înghețată, zahăr pudră, fructe sau sirop de arțar, după gust. Și, desigur, se savurează la o cafea!
Dacă încerci și tu rețeta aceasta, dă-ne și nouă de veste cu un tag pe Instagram sau Facebook să vedem cum a fost experiența ta.
📌 Roasters Village
În curând, aici îți spunem, săptămânal, cine și ce cafele mai prăjește. Desigur, unele dintre ele, vor fi disponibile și pe Coffeelicious.ro.
Dacă ai o prăjitorie și prăjești cafea din aia bună, trimite-ne un mail și povestim și noi mai departe.
🫶 Fă și tu parte din echipă
Ai un coffee shop, ai deschis unul nou, lucrezi în domeniul cafelei, ești om de comunicare, blogger, jurnalist sau pur și simplu îți place să bei o cafea bună și ai o informație pe care vrei să o includem în newsletter, atunci trimite-ne un mail. Și ne-ar ajuta mult, mult și un share dacă ți-a plăcut ce ai găsit aici. 😍❤️🙏
➡️ Indiferent dacă ai nevoie de capsule cu cafea sau de cafea de specialitate, pe COFFEElicious.ro sigur găsești o cafea pe gustul tău! ☕